značkový eshop a showroom
Roland BOSS

Ochrana osobních dat

Ochrana osobních údajů

Veškeré informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Jelikož je serióznost naší základní a nejvyšší prioritou, jsme si plně vědomi našich povinností při správě těchto citlivých údajů a naprosto respektujeme soukromí zákazníka.

Provozovatel internetového obchodu PROAV Studio s.r.o. se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše data budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím. Vaše osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání výrobků) a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci Vaší platby, učiněné bankovním převodem.

Kupující má právo na vymazání svých osobních údajů z databáze, požádá-li o to písemnou formou. Prodávající se tímto zavazuje nejpozději do 3 pracovních dnů od doručení písemné žádosti veškeré údaje o kupujícím z databáze vymazat.

Přihlašovací údaje

Váš nákupní košík

0,00 Kč

Položek: 0

ukázat košík

Aktuality

05.12.2017

Garance dodání do Vánoc!

Vážení zákazníci, garance doručení Vašich objednávek do Vánoc je při objednávce do 15.12.17 do 11:00 pro mimopražské zákazníky a do 21.12.17 do 12:00 u objednávek pro zákazníky z Prahy kde objednávku doručíme přímo k Vám. Platí pouze pro produkty které jsou skladem!  

více »

01.06.2017

NOVINKA Roland SPD ONE



4 nové perkusní pady od Rolandu, SPD ONE ELECTRO , SPD ONE KICK , SPD ONE PERCUSSION ,
SPD ONE WAV více »

31.01.2017

NOVINKY NAMM 2017

    více »

22.09.2015

Doprodej nástrojů


Navštivte záložku"DOPRODEJ"najdete zde spoustu nástrojů za skvělé ceny!!!
více »

04.09.2015

Novinka Boss ES-8



Boss ES-8 systém pro přepínání kytarových efektů a následné uložení až 800 jejich kombinací.
více »

Archiv aktualit

© PROAV Studio s.r.o. 2009  |  info@hudebnilaborator.cz  |  mapa stránek