značkový eshop a showroom
Roland BOSS

Ochrana osobních dat

Ochrana osobních údajů

Veškeré informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Jelikož je serióznost naší základní a nejvyšší prioritou, jsme si plně vědomi našich povinností při správě těchto citlivých údajů a naprosto respektujeme soukromí zákazníka.

Provozovatel internetového obchodu PROAV Studio s.r.o. se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše data budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím. Vaše osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání výrobků) a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci Vaší platby, učiněné bankovním převodem.

Kupující má právo na vymazání svých osobních údajů z databáze, požádá-li o to písemnou formou. Prodávající se tímto zavazuje nejpozději do 3 pracovních dnů od doručení písemné žádosti veškeré údaje o kupujícím z databáze vymazat.

Přihlašovací údaje

Váš nákupní košík

0,00 Kč

Položek: 0

ukázat košík

Aktuality

28.09.2017

SLEVA 35 - 40%

Na všechny rozbalené a vystavené hudební nástroje! více »

10.07.2017

ZASÍLÁME I DPD

 více »

01.06.2017

NOVINKA Roland SPD ONE



4 nové perkusní pady od Rolandu, SPD ONE ELECTRO , SPD ONE KICK , SPD ONE PERCUSSION ,
SPD ONE WAV více »

28.03.2017

PPL ParcelShop

Nechte si svou zásilku doručit na PPL ParcelShop ve Vašem městě! Zásilku si můžete vyzvednout kdykoli v otevíracích hodinách provozovny. Více informací a přehled PPL ParcelShopů

více »

31.01.2017

NOVINKY NAMM 2017

    více »

Archiv aktualit

© PROAV Studio s.r.o. 2009  |  info@hudebnilaborator.cz  |  mapa stránek